T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Microsoft Publisher 2016
Voor teams en medewerkers
Het gemak van een cursus Microsoft Publisher bij u op kantoor
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij PC-Trainers een incompanytraject. Een incompany training vindt bij voorkeur bij u op kantoor plaats.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Publisher op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!
De belangrijste vraag die wij u willen stellen is, welke vaardigheden en skills gewenst zijn en hoeveel tijd de incompany cursus mag duren. Voor ons als opleider staat het resultaat bij de gemotiveerde teams en medewerkers voorop!

Aan de slag met Microsoft Publisher

Samenwerken aan drukwerk, publicaties, flyers en brochures

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft Publisher organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus Publisher is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus Publisher zelf samenstellen

We bieden de cursus Microsoft Publisher in verschillende varianten aan met onderwerpen naar keuze. Naast de training bieden we de mogelijkheid tot individuele ondersteuning bij het oplossen van vraagstukken en het ontwikkelen van maatwerk.

-Publisher 2016

Basiscursus

-Publisher 2016

Drukwerk en brochures

-Publisher 2016

Visitekaartjes ontwerpen

Een cursus Microsoft Publisher bij u op kantoor organiseren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft Office en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.


Op onze website kunt u via het contactformulier uw wensen voor maatwerk aangeven.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons informatie voor een training op maat.

De nr. 1 Incompany Trainer | Cursus Microsoft Publisher | PC-Trainers

Cursus Microsoft Publisher PC-Trainers

Cursus Publisher op kantoor