T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Cursus Microsoft PowerPoint 2016
Voor teams en medewerkers
Aan de slag met Microsoft PowerPoint
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij PC-Trainers een incompanytraject. Een incompany training vindt bij voorkeur bij u op kantoor plaats.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft PowerPoint op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!
De belangrijkste vraag die wij u willen stellen is, welke vaardigheden en skills gewenst zijn en hoeveel tijd de incompany cursus mag duren. Voor ons als opleider staat het resultaat bij de gemotiveerde teams en medewerkers voorop!

Microsoft PowerPoint voor teams en medewerkers

Samenwerken aan presentaties, dia-shows en fotoalbums

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft PowerPoint organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus PowerPoint is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus PowerPoint zelf organiseren

We bieden de cursus Microsoft PowerPoint in verschillende varianten aan met onderwerpen naar keuze. Naast de training bieden we de mogelijkheid tot individuele ondersteuning bij het oplossen van vraagstukken en het ontwikkelen van maatwerk.

-PowerPoint 2016

Presentaties

-PowerPoint 2016

ECDL certificering

-PowerPoint 2016

MOS certificering

Een cursus PowerPoint bij u op kantoor organiseren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft PowerPoint en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.

De nr. 1 Incompany Trainer | Cursus Microsoft PowerPoint | PC-Trainers

Cursus Microsoft PowerPoint PC-Trainers

Cursus PowerPoint op kantoor