T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Cursus Microsoft Office 365
Voor teams en medewerkers
Aan de slag met Office 365
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij PC-Trainers een incompanytraject. Een incompany training vindt bij voorkeur bij u op kantoor plaats.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Office 365 op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!
De belangrijkste vraag die wij u willen stellen is, welke vaardigheden en skills gewenst zijn en hoeveel tijd de incompany cursus mag duren. Voor ons als opleider staat het resultaat bij de gemotiveerde teams en medewerkers voorop!

Office 365 voor teams en medewerkers

Samenwerken met Office 365 en de online-apps

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft Office 365 organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus Office 365 is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus Office 365 zelf organiseren

We bieden de cursus Microsoft Office 365 in verschillende varianten aan met onderwerpen naar keuze. Naast de training bieden we de mogelijkheid tot individuele ondersteuning bij het oplossen van vraagstukken en het ontwikkelen van maatwerk.

-Office 365

Introductie

-SharePoint

Intranet en teamsites

-Project

Projectplanning

-Power BI

Dashboards en reports

Een cursus Office 365 bij u op kantoor organiseren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft Office 365 en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.

De nr. 1 Incompany Trainer | Cursus Office 365 | PC-Trainers

Cursus Microsoft Office 365

Cursus Office 365 op kantoor