T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Microsoft Office 365 en 2016
Cursussen voor teams en medewerkers
Welkom op onze website
Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u staat voor de uitdaging efficienter te werken, werkprocessen te optimaliseren en uw klanten beter van dienst te zijn. In een concurrerende markt moet u steeds vaker keuzes maken waar u in investeert.
Het succes van uw organisatie wordt steeds meer bepaald door digitale vaardige medewerkers. ICT, uw CRM en de Microsoft programma's, zijn van strategisch belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van uw organisatie.
Al ruim 20 jaar verzorgt PC-Trainers Office en ICT cursussen voor organisaties en bedrijven, teams en medewerkers. Met kennis van administratieve en industriële werkprocessen slagen wij er de Office programma's efficienter te gebruiken.
Bent u op zoek naar een cursus voor uw teams en medewerkers en wilt u de cursus zelf plannen en organiseren? PC-Trainers verzorgt uw Microsoft Office op maat, inclusief laptops en lesmateriaal.

Incompany Office en ICT cursussen, opleiden wanneer het u uitkomt!

Aan de slag met de Microsoft Office programma's met toepassingen in de stijl van uw bedrijf of organisatie.

Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Office, Excel, Project of SharePoint op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!

PC-Trainers, de nr. 1 incompany trainer voor Microsoft Office cursussen

In een incompany cursus leer je samen én communiceer je met elkaar hoe je de Office programma's in jouw bedrijf beter gebruikt en efficiënter inzet! Samen leren op het werk is leuk en bevordert de kennis en het gebruik van Office en ICT.

Leren, certificeren en omscholen met ICT

Eindgebruikers certificeren met ECDL en Microsoft MOS

Het Leren & Certificeren programma biedt een breed scala aan ICT trainingen. Voor eindgebruikers, specialisten en medewerkers ICT verzorgen wij trainingen waarmee zij zich kunnen voorbereiden op de examens ECDL en Microsoft MOS Office 2016.

Investeren in de arbeidsmarkt met Office en ICT

Wilt u medewerkers omscholen met Office en ICT of wilt u als partner samenwerken om deze opleidingen in uw regio te verzorgen? Binnenkort starten wij met het programma Investeren in de arbeidsmarkt met Office en ICT. Iedereen kan meedoen!

Een cursus Office bij u op kantoor

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft Office en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.

Cursus Microsoft Office op kantoor