// Maatwerk

// Trainingen voor u gemaakt

Er is sprake van maatwerk als er meer nodig is dan de standaard training voor uw teams en medewerkers. De vraag naar maatwerktrainingen komt vaak voort uit een analyse van de afdeling ICT. Vragen van teams en medewerkers over het gebruik van Microsoft 365 en het maken van oplossingen die niet tot het standaard CRM pakket behoren.

Maatwerk ligt in het verlengde van consultancy en het maken van heldere afspraken. Heeft u specifieke wensen of wilt u bepaalde tools van de Microsoft programma's leren gebruiken, dan is maatwerk de juiste keuze. Maatwerktrainingen zijn efficiënt en vaak voordeliger!

PC-Trainers helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gebruik, efficiëncy en productiviteit. We brengen samenhang in verandering. En we committeren ons sterk aan het resultaat dat jij wilt bereiken.

Maatwerk

// Plan van aanpak

  • Bedrijven vragen ons regelmatig om over de schouders van de afdeling ICT mee te kijken. We zien veelal vragen over ondersteuning en hulp voor het maken van oplossingen met Microsoft 365. In meer dan 80% gaat het over o.a. SharePoint, Project en Excel.

  • Onze inbreng zou je dan kunnen omschrijven als die van een consultant voor de afdeling ICT. Door de vragen te inventariseren en te rubriceren ontdek je de knelpunten en de vraag naar specifieke oplossingen! Dit is hét moment waarop een maatwerk cursus uitkomst biedt!

// Maatwerk en consultancy

  • Bent u op zoek naar een training met meer rendement voor uw teams, medewerkers? Bel ons vrijblijvend voor het maken van een kennismakingsgesprek. Met meer dan 20 jaar ervaring als trainingspartner zijn wij u graag van dienst met een training productief met ICT in (uw) bedrijf!

// De afdeling ICT en de helpdesk

  • Voor de professionalisering van uw bedrijf of organisatie en is het belangrijk hier verschillende partijen in te betrekken. Samenwerken met een ervaren trainer ICT of deskundige en maatwerk workshops organiseren verhoogt de productiviteit.

  • Productiviteit begint op de werkvloer en daar komt ook de vraag naar kennis en ondersteuning vandaan! Met een maatwerk training voor de medewerkers ICT bent u verzekerd van een betere ondersteuning voor uw teams en medewerkers.

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen ICT en bedrijfssoftware, werkplek applicaties en de daarbij behorende ondersteunende Office apps. Iedere voorgelegde vraag over maatwerk trainingen benaderen wij vanuit dit perspectief. Wij kiezen voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert en directe transfer biedt naar de dagelijkse praktijk.

Onze aanpak kenmerkt zich door de vraag naar efficiëncy en productiviteit met Office en ICT aan te passen aan een team of een afdeling in je organisatie. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd. In gezamenlijk overleg kijken wij, aan de hand van jullie vraag, welke oplossing het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jullie organisatie.

// Contact opnemen

  • Wilt u voor uw teams en medewerkers trainingen organiseren? Incompany trainen is de beste weg naar een efficiënt gebruik van Office en ICT in uw bedrijf! PC-Trainers komt naar u toe, uw medewerkers hoeven niet te reizen. Bel ons of vraag vrijblijvend informatie bij ons aan.

Maatwerk trainingen | PC-Trainers | 1997 - 2021