// PC-Trainers Incompany

// Het gemak van een cursus bij u op kantoor

  • Office en ICT trainingen voor teams en medewerkers

Al 25 jaar is PC-Trainers specialist in het opleiden en trainen van teams en medewerkers. Met een aanbod van incompany Microsoft trainingen ondersteunen en coachen wij eindgebruikers in het gebruik van de apps en toepassingen. Onze trainingen onderscheiden zich door de focus op de praktijk en het functiegericht werken met Office en ICT. Samenwerken aan oplossingen met bedrijfssoftware en een productiever gebruik.

  • Zekerheid en garantie

Een incompany training plannen doe je zelf op een datum die jou en je collega's het beste schikt. Deelnemers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe met laptops, lesmateriaal, praktische cases, voorbeelden en direct bruikbare sjablonen. Wij doen er alles aan om onze trainingen goed te laten verlopen, stimuleren samenwerken en denken mee in oplossingen met jouw ICT, bedrijfssoftware en Microsoft 365.

  • Wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal

T. +31 (0)183 - 760 932

// Budget 2022

Beschikt u nog over een budget voor trainingen en wilt u dit nog dit jaar investeren? Boek nu een cursus Excel en start in 2022. Ontvang dit jaar nog de factuur en start volgend jaar met een incompany maatwerk training voor uw teams of medewerkers.

Profiteer van de vroegboekorting en plan een training op een datum die u het beste schikt. Bel ons vrijblijvend of vraag informatie aan via het contactformulier.

// Verandering

Net zoals het ICT regelmatig moet worden bijgewerkt met updates en nieuwe functies, is het belangrijk uw teams en medewerkers "bij te werken" en Office en ICT efficiënter en productiever te maken.

Verander je als medewerker mee met je bedrijf of krijg je een andere functie? In je nieuwe rol krijg je te maken met andere aspecten van ICT, het gebruik van ERP, CRM, de Microsoft apps en toepassingen.

PC-Trainers als trainings- en adviesbureau helpt je daar graag bij.
Dat doen we al 25 jaar met veel passie en plezier.


// Maatwerk trainingen

Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, het ICT met het CRM en de Microsoft 365 apps zijn voor elk bedrijf en organisatie uniek.

Onze kracht ligt in de kennis van bedrijfssoftware en de functiegerichte toepassingen. Wij denken met je mee en verzorgen een efficiënte incompany training op maat voor je teams en medewerkers.

Ben je op zoek naar een training met specifieke onderwerpen die passen in de context van jouw ict-gebruik? Bel ons vrijblijvend voor advies en neem ons mee in je vraag een training op maat.

ICT productiever maken voor mensen en organisaties

// Onze opdrachtgevers zijn o.a.

Alles begint met een goed gesprek!

// Contact en informatie

  • Een training aanvragen

Neem ons mee in uw vraag hoe we voor uw teams en medewerkers een succesvolle training kunnen organiseren. Samen de vragen, de behoefte naar kennis en efficiëncy inventariseren en mogelijkheden op tafel leggen. Met en een plan van aanpak voor productiviteit met ICT stellen we in overleg maatwerktraining met u samen. Een brainstormsessie is wat ons betreft een ideale start om samen van gedachten te wisselen.

  • Bel ons vrijblijvend voor advies en informatie. Wij staan u graag te woord!

T. +31 (0)183 - 760 932