Waarde toevoegen aan uw organisatie, dat is wat wij doen!

Ongeacht de grootte van uw organisatie, u staat voor de uitdaging uw interne communicatie te optimaliseren en uw klanten beter en efficiënter van dienst te zijn. In een concurrerende markt moet u steeds vaker keuzes maken waarin u investeert.
Digivaardige medewerkers zijn van strategisch belang voor de bedrijfsvoering en de continuïteit van uw organisatie. Het aanbieden van cursussen met Office en ICT is dan ook één van de belangrijkste dingen die u kunt doen.
Uw bedrijf of organisatie streeft naar tevereden klanten en leveranciers. Uw medewerkers-ICT en de key-users hebben gezamenlijk ook de taak uw bedrijfssoftware te optimaliseren en deze voor eindgebruikers bruikbaar te maken.

Investeren in digivaardige medewerkers

Voor uw specialisten, veelal key-users genoemd, is het belangrijk dat zij naast de kennis van bedrijfsprocessen en de data-flow ook vaardig zijn met de beschikbare software en met de additionele Office programma's zelf oplossingen te maken.
Onze trainers Als trainer consultant en adviseur opleidingen probeer ik tussen beide partijen te staan. Kennis trainen, het begrijpelijk inzetten van de Office programma's en efficiënter werken. Dat is wat wij doen!
Door als tolk te fungeren, tussen u als opdrachtgever en de medewerkers -cursisten in opleiding, zijn wij de spil in uw initiatief voor het trainen van uw teams en medewerkers. Uw doelstelling is voor ons duidelijk, samenwerken met Office en ICT.

Beoordelingen over PC-Trainers / J.A. den Haan

Als Microsoft docent is het keer op keer een uitdaging de beste training te geven! Kennis overdragen, functies efficiënter gebruiken, vanuit de overtuiging bedrijfssoftware beter en slimmer inzetbaar te maken.
Door als aanspreekpunt te fungeren tussen u als opdrachtgever en de deelnemende cursisten zijn wij de spil in het succesvol opleiden en trainen van teams en eindgebruikers met Office en ICT.

Google-reviews

                     Meer beoordelingen lezen?

Uw review schrijven

comments powered by Disqus