T. +31 (0)183 - 760 932

Referenties

--PC-Trainers bestaat dankzij haar opdrachtgevers. Hun mening over onze bedrijfscursussen is voor ons van het allergrootste belang.

--Wij helpen vele organisaties, teams en eindgebruikers, met verschillende trainingen en uiteenlopende vraagstukken en maken Office en ICT werkbaar.

Langdurige relaties

--Wij helpen vele opdrachtgevers, met verschillende uiteenlopende vraagstukken over CRM en de integratie van de Microsoft tools in de werkplekomgeving.

--Voor onze opdrachtgevers, de teams en haar medewerkers trainen wij energiek, bevlogen en enthousiast om een langdurige relatie te waarborgen.

Klanttevredenheid

--De klanttevredenheid onder de deelnemers medewerkers wordt gemeten met een kritische evaluatie.

--De toepasbaarheid, de integratie van de getrainde onderwerpen op de werkvloer, en de verbetering in het gebruik van de bedrijfssoftware in de organisatie staat daarbij centraal.

  De cursuplanner

--Wilt u voor medewerkers cursussen met Microsoft Office, Word, Excel, Outlook of Project organiseren?

--Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

--Wij helpen vele opdrachtgevers, met verschillende uiteenlopende vraagstukken over CRM en de integratie van de Microsoft tools in de werkplekomgeving.

--Voor onze opdrachtgevers en de medewerkers werken we even hard om een langdurige relatie te waarborgen.

PC-Trainers | Referenties

Cursussen voor medewerkers en teams organiseren...

--Al 20 jaar verzorgt PC-Trainers Microsoft Office en ICT trainingen voor eindgebruikers, teams en organisaties. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

--De cursussen met Office en ICT worden geheel in de context van uw organisatie verzorgd.

--Wij verzorgen uw cursus Office 365 op elke gewenste locatie in Nederland en België.