T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Referenties
Al 20 jaar...
PC-Trainers bestaat dankzij haar opdrachtgevers. Hun mening over onze bedrijfscursussen is voor ons van het allergrootste belang. Voor onze opdrachtgevers, de teams en haar medewerkers trainen wij energiek, bevlogen en enthousiast om een langdurige relatie te waarborgen.
De toepasbaarheid, de integratie van de getrainde onderwerpen op de werkvloer, en de verbetering in het gebruik van de bedrijfssoftware in de organisatie staat daarbij centraal. De klanttevredenheid onder de deelnemers medewerkers wordt na de training gemeten met een kritische evaluatie.
Referenties

PC-Trainers bestaat dankzij haar opdrachtgevers. Hun mening over onze bedrijfscursussen is voor ons van het allergrootste belang.

Wij trainen en ondersteunen teams en eindgebruikers, met verschillende trainingen en uiteenlopende vraagstukken en maken Office en ICT werkbaar.

Langdurige relaties

Wij helpen vele opdrachtgevers, met verschillende uiteenlopende vraagstukken over CRM en de integratie van de Microsoft tools in de werkplekomgeving.

Voor onze opdrachtgevers, de teams en haar medewerkers trainen wij energiek, bevlogen en enthousiast om een langdurige relatie te waarborgen.

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid onder de deelnemers medewerkers wordt na de training gemeten met een kritische evaluatie.

De toepasbaarheid, de integratie van de getrainde onderwerpen op de werkvloer, en de verbetering in het gebruik van de bedrijfssoftware in de organisatie staat daarbij centraal.

Onze opdrachtgevers