T. +31 (0)183 - 760 932

--Over ons...

--Cursussen organiseren
--Digitaal vaardige medewerkers
--Eindgebruikers en teams
--Functiegerichte cursussen
--De Nulmeting
--De Cursusplanner
--

Maatwerkcursussen voor eindgebruikers, teams en organisaties

--Over PC-Trainers...

Al ruim 20 jaar verzorgt PC-Trainers met gecertificeerde docenten Office en ICT cursussen voor eindgebruikers, teams en organisatie. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

Onze cursussen worden uitsluitend in de context van uw organisatie verzorgd. Uw ICT, CRM, en de Office programma's in uw organisatie efficienter toepassen met aandacht voor de werkomgeving van uw medewerkers, dat is wat wij doen!

Wij verzorgen de cursussen op verchillende locaties, verspreid over 4 regio's. Bij deelname aan een klassikale cursus bent u verzekerd van een moderne cursusruimte met uitstekende faciliteiten.

--Met ons mobiele pc-netwerk trainen wij op elke gewenste locatie in Nederland en België.

Kennis en efficiëncy

--Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u staat voor de uitdaging uw interne communicatie te optimaliseren en uw klanten beter en efficiënter van dienst te zijn.

--In een sterk concurrerende en alsmaar groter wordende markt moet u steeds vaker keuzes maken waar u in investeert.

Het strategisch belang van ICT

--Het succes van uw organisatie wordt steeds meer bepaald door digitale vaardige medewerkers. ICT, uw CRM en de Microsoft programma's, zijn van strategisch belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van uw organisatie.

Digitaal vaardige medewerkers

--Eindgebruikers in de productie-, detailhandel-, gezondheidszorg-, overheids- en vele andere sectoren, zijn veelal gebonden aan het gebruik van CRM bedrijfssoftware.

--Ze zijn de medewerkers die intern met klanten communiceren, het merk van een bedrijf vertegenwoordigen en producten en werkzaamheden in actie zien.

Eindgebruikers en teams

--Zorg ervoor dat uw medewerkers, teams en afdelingen beschikken over de informatie die ze nodig hebben om optimaal te presteren.

zoals planningen, werkroosters, productieschema's, bedrijfsaankondigingen en realtime inzichten in bestaande werkprocessen.

Functiegerichte cursussen

--Met de Step by Step cursussen verzorgen wij maatwerk cursussen voor medewerkers, teams en ICT-ers van bedrijven en organisaties.

--Zo kunt bijvoorbeeld voor de medewerkers gebruiksersvaardigheden trainen.

--Voor de key-users, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, beheren en distribueren van de sjablonen in uw organisatie, waarbij uw huisstijl en afdelingsdocumenten centraal staan.

Vaardigheden registreren

--Met behulp van een individuele assessment worden de vaardigheden en behoefte naar kennis en werkplekoplossingen met de Officeprogramma's in beeld gebracht.

--Deelnemers worden in overleg met u in groepen ingedeeld. Dit kan functieniveau en op basis van de gestelde doelstelling met specifieke programma's.

Lesmateriaal

--Het persoonlijk lesmateriaal,een luxe werkmap, het werkboek met een snelgids én een USB-stick met werkdocumenten en sjablonen, dat dient als naslag en is tevens geschikt voor zelfstudie.

--U gaat aan de slag met het lesmateriaal en de door ons vooraf geïnstaleerde werkopdrachten en cases.

--Met vraagstukken uit de praktijk, aangevuld met ingezonden contextcases krijgt u inzicht in het efficiënt gebruik van de Microsoft Office programma's.

De luxe werkmap wordt bij aanvang overhandigd.

Leervormen en lesmethodiek

--Bij de klassikale trainingen staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig.

--Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op uw werkplek. De training vindt plaats op tijden die u het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met u vastgesteld.

--De teamtraining kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep.

--Deze cursus wordt doorgaan On site - Incompany aangeboden. Met laptops, beamer, en lesmateriaal komen wij naar u toe voor uw bedrijfscursus op maat!

--De cursusplanner

--Wilt u voor medewerkers cursussen met Microsoft Office, Word, Excel, Outlook of Project organiseren?

--Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

--Met de cursusplanner inventariseert, plant en organiseert u eenvoudig een cursus voor de medewerkers van uw organisatie.

Bel ons vrijblijvend voor informatie!

T. +31 (0)183 - 760932

Cursussen voor medewerkers en teams organiseren...

--Al 20 jaar verzorgt PC-Trainers Microsoft Office en ICT trainingen voor eindgebruikers, teams en organisaties. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

--De cursussen met Office en ICT worden geheel in de context van uw organisatie verzorgd.

--Uw ICT, CRM, en de Office programma's in uw organisatie efficienter toepassen met aandacht voor de werkomgeving van uw medewerkers, dat is wat wij doen!

--Wij verzorgen uw cursus Office 365 op elke gewenste locatie in Nederland en België.

J.A. den Haan
Eigenaar / docent

Cursusboeken
Eindgebruikers

Cursusboeken
Key-users

Excel 2013
Naslagwerk

Cursusboeken
Microsoft MOS

Leslokaal
Impressie