T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Over ons...
Het strategisch belang van ICT en digitaal vaardige medewerkers
Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u staat voor de uitdaging efficienter te werken, werkprocessen te optimaliseren en uw klanten beter van dienst te zijn. In een concurrerende markt moet u steeds vaker keuzes maken waar u in investeert.
Het succes van uw organisatie wordt steeds meer bepaald door digitale vaardige medewerkers. ICT, uw CRM en de Microsoft programma's, zijn van strategisch belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van uw organisatie.
Al ruim 20 jaar verzorgt PC-Trainers Office en ICT cursussen voor organisaties en bedrijven, teams en medewerkers. Met kennis van administratieve en industriële werkprocessen slagen wij er in de Office programma's efficienter te gebruiken.

Microsoft Office en ICT voor teams en medewerkers

De doelstelling van de cursus vaststellen

Crëeer duidelijkheid door vast te leggen wat het doel van de cursus en waarom u investeert in een training voor uw teams en medewerkers. Met behulp van een assessment kunnen individuele vaardigheden van de deelnemers worden geinventariseerd.

Bent u op zoek naar een maatwerk cursus met Microsoft Office? Wij verzorgen diverse cursussen cursussen, incompany, inclusief laptops en lesmateriaal. Omdat elk bedrijf anders is worden onze trainingen als maatwerk samengesteld.

Teams, teamleiders en key-users

Organisaties en teams werken in projecten. Onder projecten verstaan we de werkzaamheden die medewerkers   gesamenlijk uitvoeren. Zorg ervoor dat uw teams en medewerkers beschikken over de vaardigheden die zij nodig hebben om optimaal te presteren.

Voor de teamleiders, key-users en medewerkers-ict is het belangrijk dat zij kennis hebben van bedrijfsprocessen en de data-flow bij hun werkzaamheden. Kennis van het CRM, de bedrijfssoftware en de databases speelt daarbij een belangrijke rol.

Eindgebruikers

Eindgebruikers in de productie-, detailhandel-, gezondheidszorg-, overheids- en vele andere sectoren, zijn veelal gebonden aan het gebruik van CRM bedrijfssoftware. Ze zijn de medewerkers die het merk van een bedrijf vertegenwoordigen en producten en werkzaamheden in actie zien.

Voor de eindgebruikers waarvoor u cursussen aanbiedt is het CRM, uw bedrijfssoftware met klant en verkoopgegevens, vaak het uitgangspunt. Met kennis van de Office programma's, de vaak ongebruikte of complexe functies, zijn zij beter in staat deze data te gebruiken, te visualiseren en te presenteren!


Leren, certificeren en omscholen met ICT

Eindgebruikers certificeren met ECDL en Microsoft MOS

Het Leren & Certificeren programma biedt een breed scala aan ICT trainingen. Voor eindgebruikers, specialisten en medewerkers ICT verzorgen wij trainingen waarmee zij zich kunnen voorbereiden op de examens ECDL en Microsoft MOS Office 2016.

Voor key-users, medewerkers helpdesk en de ICT-specialisten verzorgen wij trainingen met Microsoft MOS. Een certificering Microsoft Office 2016 Specialist is het officiële en internationaal erkende bewijs van jouw Office vaardigheden.

Lesmateriaal en zelfstudie

Bij deelname aan een cursus ontvangt elke deelnemer persoonlijk lesmateriaal. Met de luxe werkmap, met o.a. een werkboek, een snelgids én een USB-stick beschikt u over naslag dat tevens geschikt is voorzelfstudie. De werkmap wordt bij aanvang overhandigd.


Een incompany cursus aanvragen

Contact opnemen met PC-Trainers

Bent u als opleidingscoordinator, hoofd HR op zoek naar een training met Microsoft Office, Excel, Project, Power BI of SharePoint? Op onze website kunt u via het contactformulier uw wensen voor maatwerk aangeven.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons informatie voor een training op maat.