T. +31 (0)183 - 760 932

--Over PC-Trainers...

Microsoft Office Trainingen

Microsoft Office 365
Microsoft SharePoint
Microsoft Office 2016
Microsoft Excel
Microsoft Project
.

ICT Trainingen voor specialisten

CRM en Office integratie
Planningen en analyses met Office
Financiële rapportages met Excel
Projecten, planningen en resources
HR Analytics en data management
Dashboards en reports met Power BI
--

Office Certificering

ECDL Digivaardigheid
Basis- en Gevorderd Certificaat
Microsoft MOS Office Certificaat
Office 2016 Specialist, Expert en Master
.

PC-Trainers, partner in ICT Trainingen

On site, incompany incl. laptops
Flexibele planning en organisatie
In Nederland en België

Waarom organisaties, teams en medewerkers kiezen voor PC-Trainers...

Al ruim 20 jaar verzorgt PC-Trainers Office en ICT cursussen voor de overheid, organisaties en bedrijven, teams en medewerkers. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

-ICT beheerders en helpdeskmedewerkers zijn veelal het aanspreekpunt voor vragen omtrent hard- en software. Zij voorzien in de werking van uw infrastructuur, de applicaties en randapparatuur van de medewerkers in uw organisatie.

-Voor deze medewerkers, de eindgebruikers, geldt dat zij met de beschikbare CRM en Office programma's over praktische oplossingen willen beschikken. Afdelingen en teams, met verschillende werkprocessen en een functie gerichte digitale workflow, vragen steeds naar de mogelijkheden die de bedrijfssoftware biedt en hoe deze te gebruiken!

-Met onze kennis van administratieve en industriële werkprocessen slagen wij er in Microsoft Office en de desktopprogramma's te integreren in de werkplekomgeving.

-Wij trainen teams en medewerkers met functiegerichte vraagstukken en praktische oplossingen in de context van de bedrijfsprocessen en de digitalisering in uw organisatie.

-Onze docenten hebben kennis en ervaring, in het trainen, het opleiden en het motiveren van mewerkers en staan garant voor een 100% geslaagde bedrijfscursus.

-Uw investering in ICT transformeren naar een efficiente werkomgeving waar teams en medewerkers de mogelijkheden van uw bedrijfssoftware in combinatie met de Office programma's efficiënter gebruiken , integreren en delen!

Auteur: J.A. den Haan - Microsoft Office 2016 Certified docent

-Het strategisch belang van ICT

Het succes van uw organisatie wordt steeds meer bepaald door digitale vaardige medewerkers. ICT, uw CRM en de Microsoft programma's, zijn van strategisch belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van uw organisatie.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u staat voor de uitdaging uw interne communicatie te optimaliseren en uw klanten beter en efficiënter van dienst te zijn. In een sterk concurrerende en alsmaar groter wordende markt moet u steeds vaker keuzes maken waar u in investeert.

-Digitaal vaardige medewerkers

Eindgebruikers in de productie-, detailhandel-, gezondheidszorg-, overheids- en vele andere sectoren, zijn veelal gebonden aan het gebruik van CRM bedrijfssoftware. Ze zijn de medewerkers die intern met klanten communiceren, het merk van een bedrijf vertegenwoordigen en producten en werkzaamheden in actie zien.

-Teams en medewerkers

Zorg ervoor dat uw medewerkers, teams en afdelingen beschikken over de informatie die ze nodig hebben om optimaal te presteren. zoals planningen, werkroosters, productieschema's, bedrijfsaankondigingen en realtime inzichten in bestaande werkprocessen.

-De doelstelling van de cursus

Met behulp van een individuele assessment worden de vaardigheden en behoefte naar kennis en werkplekoplossingen met de Officeprogramma's in beeld gebracht. Deelnemers worden in overleg met u in groepen ingedeeld. Dit kan functieniveau en op basis van de gestelde doelstelling met specifieke programma's.

-Functiegerichte cursussen

Met de Step by Step cursussen verzorgen wij maatwerk cursussen voor medewerkers, teams en ICT-ers van bedrijven en organisaties. Voor de key-users, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, beheren en distribueren van de sjablonen in uw organisatie, waarbij uw huisstijl en afdelingsdocumenten centraal staan.

-Kieze voor een Incompany maatwerk training

Heeft uw specifieke wensen of vaardigheden die moeten worden geleerd, dan is maatwerk de juiste keuze. Met maatwerk trainingen worden alléén de skills behandeld die nodig zijn om in een functie of werkomgeving het gebruik van Office en ICT efficient toe te passen. Vergeleken met generieke klassikale trainingen is het flexibel te plannen en voordeliger dan je zou verwachten!

In het verlengde van consultancy volgt vaak een maatwerktraining, bijvoorbeeld wanneer teams en medewerkers met nieuwe software moeten leren werken. Een training op maat vindt bij voorkeur incompany plaats. Uw medewerkers hoeven niet te reizen en/of op zoek naar dure parkeerplaatsen te zoeken. Daarmee bespaart u tijd én reiskosten!

Bij het Incompany trainen adviseren wij uw deelnemers in te delen ingroepen van maximaal 8 deelnemers. Tijdens de hands-on beschikt elke deelnemer over een laptop en lesmateriaal met voldoende ruimte om te kunnen werken en met de docent te kunnen overleggen. Extra laptops of een beamer nodig? We zorgen ervoor en regelen alles wat nodig is voor een perfecte incompany cursus.

-Lesmateriaal en zelfstudie

Het persoonlijk lesmateriaal,een luxe werkmap, het werkboek met een snelgids én een USB-stick met werkdocumenten en sjablonen, dat dient als naslag en is tevens geschikt voor zelfstudie. De werkmap wordt bij aanvang overhandigd.

-Nulmeting, meet en registreer de vaardigheden van deelnemers

Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

-Offerte aanvragen...

-Wilt u als organisatie functiegericte Office en ICT cursussen voor uw teams en medewerkers organiseren?

-Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

-Met de cursusplanner inventariseert, plant en organiseert u eenvoudig een cursus voor de medewerkers van uw organisatie.

-Bel of mail ons vrijblijvend voor informatie of vraag een offerte aan voor een maatwerk cursus Microsoft Office.

T. +31 (0)183-760932

--PC-Trainers, Microsoft Office en ICT cursussen | Step by step

-On site en incompany Microsoft Office en ICT cursussen

-Functiegerichte oplossingen met Microsoft Office

-Klassikale cursussen voor teams en medewerkers

-ECDL en MOS certificering voor eindgebruikers en specialisten

PC-Trainers | Over ons, waarom onze opdrachtgevers voor ons kiezen