T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Omdat elk bedrijf anders is
Maatwerk Office en ICT trainingen
Een maatwerk training is een training die, zoals het woord al zegt, op maat wordt gemaakt voor uw organisatie, teams of medewerkers. De context waarin ICT , ERP ondersteund met de Office applicaties, in een organisatie wordt gebruikt is het uitgangspunt voor maatwerk. Vergeleken met generieke trainingen is een maatwerk training voordeliger met een beter resultaat!
Heeft u een specifieke vraag, over hoe uw ERP-data anders kan worden gebruikt of anders kan worden gepresenteerd, dan is maatwerk de juiste keuze. Op de vraag hoe dit te realiseren gaan we aan de slag en presenteren wij u een plan van aanpak voor een training. Met een maatwerktraining maken wij uw ERP-data waardevoller door u te helpen zelf oplossingen te maken en te beheren.
Maatwerk Office en ICT cursussen


Gezamenlijk tot een maatwerk training komen

In een kennismaking of via consultancy stellen wij gezamenlijk de doelstelling voor een maatwerkcursus vast. Het kennisniveau en de (gewenste) vaardigheden van de deelnemers kan indien gewenst met een nulmeting worden getoetst. Met de uitkomst zal door ons een advies voor een te volgen training op maat aan u worden gepresenteerd. U traint alleen dat wat u echt nodig hebt!


Incompany trainen, flexibel en goedkoper!


Extra laptops of een beamer nodig? We zorgen ervoor en regelen alles wat nodig is voor een perfecte incompany cursus.

Een maatwerktraining vindt bij voorkeur incompany plaats. In overleg worden cursusdata gepland zodat u kun trainen waneer het u uitkomt! Uw medewerkers hoeven niet te reizen en/of op zoek naar dure parkeerplaatsen. Wij adviseren hands-on trainingen in te delen met maximaal 8 deelnemers per groep. Voor elke deelnemer is er een laptop en lesmateriaal beschikbaar.

Klassikaal of individueel trainen

Indien gewenst kan uw kantoor- of vergaderruimte voor de duur van de training als OLC worden ingericht. Met onze laptops kunnen individuele deelnemers met persoonlijk lesmateriaal aan de slag. Onder begeleiding van de docent(en) wordt zelfstandig gewerkt. Het aantal dagdelen voor zelfstudie per module is maximaal 6 met een maximale studietijd van 20 uur per module.


Lesmateriaal en zelfstudie

Wilt u teamcursussen of interne projecten in de vorm van een training aanbieden voor o.a. projectleiders, teamleiders of de medewerkers van uw afdeling HR? Met diverse maatwerk trainingen geven wij direct antwoord op uw vraag hoe de Microsoft Tools effectief in te zetten naast uw CRM of ERP bedrijfssoftware.

Onze cases, de praktijk, helder en toepasbaar!

Onze kennis en ervaring met o.a. Microsoft Office, Project en Power BI hebben wij gebundeld in een verzameling met praktische voorbeelden.-De cases zijn door ons ontwikkeld en komen uit de praktijk en zijn door ons vertaald naar lesmateriaal voor diverse trainingen. Door gebruik te maken van praktische voorbeelden kunnen trainingen effectiever worden aangeboden.


Een maatwerkcursus aanvragen

Contact opnemen met PC-Trainers

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een incompany training met Office 365?
Op onze website kunt u via het contactformulier uw wensen voor maatwerk aangeven.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons informatie voor een training op maat.