T. +31 (0)183 - 760 932

-Maatwerk

Maatwerk training is een training die, zoals het woord al zegt, op maat wordt gemaakt voor uw organisatie, teams of medewerkers.

De context waarin ICT in een organisatie wordt gebruikt is het uitgangspunt voor maatwerk.

In overleg worden de trainingen en de inhoud samengesteld met de resultaten van een inventarisatie.

Zo bent u verzekerd van een training die optimaal aansluit bij de doelstelling en de verwachting van uw teams en deelnemers.

-Teamtrainingen in de context van uw organisatie...

-Plan en organiseer uw maatwerktrainingen met de cursusplanner

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van een Office training voor uw medewerkers? Een goede voorbereiding begint met adviesgesprek en een plan van aanpak.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang de cursusplanner. De cursusplanner is een onmisbaar hulpmiddel bij het inventariseren en het organiseren van een maatwerktraining met Office en ICT voor de teams en medewerkers van uw organisatie.

--Wij verzorgen uw maatwerktraining incompany, incl. laptops en lesmateriaal

Maatwerk Office en ICT Trainingen | PC-Trainers

-Kiezen voor een Incompany maatwerk training.


Heeft uw specifieke wensen of vaardigheden die moeten worden geleerd, dan is maatwerk de juiste keuze. Met maatwerk trainingen worden alléén de skills behandeld die nodig zijn om in een functie of werkomgeving het gebruik van Office en ICT efficient toe te passen. Vergeleken met generieke klassikale trainingen is het flexibel te plannen en voordeliger dan je zou verwachten!

In het verlengde van consultancy volgt vaak een maatwerktraining, bijvoorbeeld wanneer teams en medewerkers met nieuwe software moeten leren werken. Een training op maat vindt bij voorkeur incompany plaats. Uw medewerkers hoeven niet te reizen en/of op zoek naar dure parkeerplaatsen. Wij komen naar u toe!

Bij het Incompany trainen adviseren wij u de deelnemers in te delen in groepen van maximaal 8 personen. Tijdens de hands-on beschikt elke deelnemer over een laptop en lesmateriaal met voldoende ruimte om te kunnen werken.
Extra laptops of een beamer nodig? We zorgen ervoor en regelen alles wat nodig is voor een perfecte incompany cursus.

Op verzoek kan deze ook worden aangeboden op een van onze vestigingen. Wij hebben trainingslocaties in Gorinchem, Hardenberg, Venray en Woerden.

-De nulmeting, meet en registreert vaardigheden van deelnemers


Wilt u zelf de inhoud van je cursus bepalen of heeft u specifieke cases die moeten worden behandeld, dan is maatwerk de beste oplossing. Met een nulmeting inventariseren we gezamenlijk het leerdoel en de voorkennis van de deelnemers. Vervolgens bespreken we het aantal deelnemers, de locatie, de cursusdata en de lestijden. Zo krijg je een cursus die optimaal aansluit bij je wensen en mogelijkheden.

Wanneer u er voor kiest om meerdere teams en medewerkers van verschillende afdeling tegelijk laten trainen, dan is maatwerk vaak de meest voordelige oplossing. Voor de eindgebruikers, de key-users, uw medewerkers ICT en de helpdesk verzorgen wij uw trainingen met Office en ICT op maat! Op verzoek richten wij een tijdelijk beschikbare ruimte in als cursusruimte, voorzien van alle benodigdheden om uw incompany training zo goed mogelijk te laten verlopen.

-Flexibel incompany trainen, klassikaal of individueel in het OLC

Bij een klassikale incompany cursus worden de cursusdata, de tijden en de deelnemers per groep in overleg met u vastgelegd. Met het resultaat van de nulmeting bepaalt u zelf hoe de groepen worden ingedeeld en welke onderwerpen dienen te worden behandeld.

Indien gewenst kan uw kantoor- of vergaderruimte voor de duur van de training als OLC worden ingericht. Met onze laptops kunnen individuele deelnemers met persoonlijk lesmateriaal aan de slag. Onder begeleiding van de docent(en) wordt zelfstandig gewerkt. Het aantal dagdelen voor zelfstudie per module is maximaal 6 met een maximale studietijd van 20 uur per module.

In het OLC kunnen maximaal 8 deelnemers gelijktijdig werken aan hun persoonlijke vaardigheden met Office en ICT. In het OLC ligt de nadruk minder op het onderwijzen, maar meer op zelfstandig leren. Wilt u medewerkers en teams certificeren met ECDL en Microsoft MOS? Bel ons voor een Incompany training op maat!

-Aandacht voor medewerkers, teams, projectleiders en HR

Wilt u teamcursussen of interne projecten in de vorm van een training aanbieden voor o.a. projectleiders, teamleiders of de medewerkers van uw afdeling HR? Met diverse maatwerk trainingen geven wij direct antwoord op uw vraag hoe de Microsoft Tools effectief in te zetten naast uw CRM of ERP bedrijfssoftware. Indien gewenst kunnen projecten of onderwerpen van toepassing op uw organisatie kunnen ook in collegevorm worden gepresenteerd.

- Teamtrainingen: Overstappen naar Office 365 met SharePoint en Microsoft Teams
- Projecttrainingen, w.o. een marketingcampagne, een beurs organiseren, een bedrijfsfeest organiseren, een verhuizing plannen
- HR-trainingen, w.o. analyses van (grote) personeelsbestanden, cursussen en certificeringen in dashboards visualiseren

-Onze cases, oplossingen uit de praktijk, helder en toepasbaar!

Onze kennis en ervaring met o.a. Microsoft Office, Project en Power BI hebben wij gebundeld in een verzameling met praktische voorbeelden.-De cases zijn door ons ontwikkeld en komen uit de praktijk en zijn door ons vertaald naar lesmateriaal voor diverse trainingen. Door gebruik te maken praktische voorbeelden kunnen trainingen effectiever in de juiste context van een bedrijfscursus worden aangeboden.

-Lesmateriaal voor klassikale cursussen en zelfstudie

In het door ons gebruikte lesmateriaal worden onderwerpen en functies gebruikt met algemene toepassingen. De voorbeelden en cases in onze bibliotheek zijn praktisch en hebben betrekking op dagelijkse werkzaamheden van onze opdrachtgevers en bekende organisaties. Aan het begin van ieder hoofdstuk staan de doelstellingen vermeld. De cursist kan na bestudering van een hoofdstuk en het uitvoeren van de opdrachten toetsen of dit heeft geleid tot het halen van de gewenste kennis en het toepassen in de werkomgeving.

Aan het einde van ieder hoofdstuk wordt een puntsgewijze samenvatting gegeven die de hoofdlijnen weergeeft. De samenvatting is gerelateerd aan de doelstelling van het hoofdstuk. Na het afronden van functies en onderwerpen kunnen vragen individueel of in een groep worden besproken teneinde de context van de toepassing te versterken.

  

J.A. den Haan
Eigenaar / docent

  

Lesmateriaal
Office 2013

  

Lesmateriaal
Office 2016

  

Lesmateriaal
Microsoft Excel

  

Lesmateriaal
Microsoft MOS

  

Leslokalen
Impressie