T. +31 (0)183 - 760 932

-Leervormen...

--Organisaties en teamtrainingen
--Functiegerichte cursussen
--Individueel trainen
--Lesmateriaal en gebruik
--Cases en vraagstukken
--Effectiever trainen
---
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--

Lesgeven met praktische cases en praktijkvoorbeelden...

--Kies de leervorm die past bij uw organisatie

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom stemmen we onze leertrajecten af op uw specifieke situatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen.

U gaat aan de slag met functiegericht lesmateriaal en de door ons vooraf geïnstaleerde werkopdrachten en cases. Met vraagstukken uit de praktijk, aangevuld met door u ingezonden documenten leert u de Office programma's efficienter te gebruiken.

--Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies!

  

J.A. den Haan
Eigenaar / docent

  

Lesmateriaal
Office 2013

  

Lesmateriaal
Office 2016

  

Lesmateriaal
Microsoft Excel

  

Lesmateriaal
Microsoft MOS

  

Leslokalen
Impressie

Een training organiseren

--Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van het trainingstraject? Moet u de volledige planning gaan opstellen, bewaken en aanpassen? Moet u ervoor zorgen dat alle medewerkers worden uitgenodigd, zodat de uitnodiging eenduidig is en uiteraard in lijn met uw huisstijl?

--Wilt u de volledige organisatie binnen een bepaalde periode trainen en dus meerdere lokalen en trainers inzetten? Wij zorgen ervoor dat u tijdens het traject volledig wordt ontzorgd.

Klassikaal - Agenda Open rooster

--Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig.

--Inschrijven op een training is mogelijk vanaf 1 persoon. PC-Trainers biedt de Office en ICT trainingen op verschillende locaties aan.

Individueel trainen en omscholen

--Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op uw werkplek. De training vindt plaats op tijden die u het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met u vastgesteld.

--In de training worden uw vragen volledig beantwoord en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Bij coaching ligt de nadruk minder op het onderwijzen, maar meer op inspireren en ondersteunen.

--De duur van individuele leervormen is vaak korter dan bij groepstrainingen. Dit komt door de intensieve kennisoverdracht.

Teamtraining - On site Incompany

--Bent u op zoek naar een training voor meerdere collega’s, of is er een binnen uw organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een teamtraining de ideale oplossing.

--De training kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep.

--De trainingslocatie, datum en tijden zijn tevens in samenspraak te bepalen. Wilt u een ICT training op uw eigen locatie organiseren? Dan kunnen we een mobiel trainingslokaal inrichten.

Lesmateriaal en zelfstudie

--In het door ons gebruikte lesmateriaal worden onderwerpen en functies gebruikt met algemene toepassingen. De voorbeelden en cases zijn hebben betrekking op dagelijkse werkzaamheden in Nederland bekende organisaties.

--Aan het begin van ieder hoofdstuk staan de doelstellingen vermeld. De cursist kan na bestudering van een hoofdstuk en het uitvoeren van de opdrachten toetsen of dit heeft geleid tot het halen van de gewenste kennis en het toepassen in de werkomgeving.

--Aan het einde van ieder hoofdstuk wordt een puntsgewijze samenvatting gegeven die de hoofdlijn weergeeft. De samenvatting is gerelateerd aan de doelstelling van het hoofdstuk.

--Na het afronden van functies en onderwerpen kunnen vragen individueel of in een groep kunnen worden besproken teneinde het begrip van en de toepassing van de onderwerpen te versterken.

Vraagstukken uit de praktijk

--Onze cursussen zijn gericht op expliciete doelstellingen en het verwerven van competenties. Door middel van praktische cases en voorbeelden uit de praktijk worden vraagstukken tot leven gebracht.

--Voor elke applicatie en toepassing hebben wij een groot aantal cases, voorbeelden en sjablonen. De cases zijn ontwikkeld door ervaring en interactie met opdrachtgevers en vraagstukken uit de praktijk.

Business cases

--Onze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in een verzameling met praktische voorbeelden.-De cases komen uit de praktijk en zijn door ons vertaald naar lesmateriaal voor diverse trainingen.

--Door gebruik te maken van voorbeelden kunnen trainingen effectiever in de juiste context van een bedrijfscursus worden aangeboden.

Teams en projecten

--Projecten of teamopdrachten die tijdens een cursus worden aangeboden zijn erop gericht de inhoud actief te verwerken en content te verzamelen gerelateerd aan de inhoud en de context.

--Zo kan een project of onderwerp dat van toepassing op alle medewerkers in uw organisatie ook in collegevorm worden gepresenteerd.

--Met kant-en-klare sjablonen voor diverse projecten beschikbaar voor teams kunt u direct aan de slag!

De cursusplanner...

--Wilt u als organisatie functiegericte cursussen voor uw medewerkers, team of afdeling organiseren?

--Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

--Met de cursusplanner inventariseert, plant en organiseert u eenvoudig een cursus voor de medewerkers van uw organisatie.

Bel ons voor vragen of informatie!
T. +31 (0)183 - 760932

PC-Trainers | Leervormen

Maatwerk en context trainingen organiseren voor teams en medewerkers...

  Al 20 jaar verzorgt PC-Trainers Microsoft Office en ICT trainingen voor eindgebruikers, teams en organisaties. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

--Onze trainingen zijn altijd maatwerk en worden geheel in de context van uw organisatie verzorgd.

  Uw ICT, CRM, en de Office programma's in uw organisatie efficienter toepassen met aandacht voor de werkomgeving van uw medewerkers, dat is wat wij doen!

--Met ons mobiele pc-netwerk trainen wij op elke gewenste locatie in Nederland en België.