T. +31 (0)183 - 760 932

-Leervormen...

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom stemmen we onze leertrajecten af op uw specifieke situatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen.

Of u kiest voor een klassikale cursus, een teamtraining of een individuele cursus voor uw medewerkers, met vraagstukken uit de praktijk, aangevuld met door u ingezonden documenten leert u de Office programma's efficienter te gebruiken.-Trainen met praktische cases en praktijkvoorbeelden...

-Office en ICT trainingen met praktische cases en praktijkvoorbeelden...

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van het trainingstraject? Moet u de volledige planning gaan opstellen, bewaken en aanpassen? Moet u ervoor zorgen dat alle medewerkers worden uitgenodigd, zodat de uitnodiging eenduidig is en uiteraard in lijn met uw huisstijl?

Wilt u de volledige organisatie binnen een bepaalde periode trainen en dus meerdere lokalen en trainers inzetten? Wij zorgen ervoor dat u tijdens het traject volledig wordt ontzorgd.

--Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies!

-Een Office training voor medewerkers en teams organiseren

Wilt u als organisatie cursussen met Office en ICT voor uw medewerkers, team of afdeling organiseren? Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van de functiegerichte vaardigheden en de daarbij behorende skills van uw de medewerkers.

Uitgaande van uw bedrijfssoftware, het CRM of ERP, aangevuld met de Microsoft Office programma's heeft elk bedrijf of organisatie zijn eigen werkomgeving. Dat maatkt elke organisatie en de werkomgeving met ICT uniek.

Onze cursussen zijn gericht op inzicht, kennis en het verwerven van digitale vaardigheden met de office programma's. Met de enorme diversiteit aan functies en mogelijkheden en de toepassingen . Door middel van praktische cases en voorbeelden uit de praktijk worden vraagstukken tot leven gebracht.

Voor elke applicatie en toepassing hebben wij een groot aantal cases, voorbeelden en sjablonen. De cases zijn ontwikkeld door ervaring en interactie met opdrachtgevers en vraagstukken uit de praktijk.

-Klassikale Office cursussen

Bij de klassikale cursussen met staat de inhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig. Inschrijven op een training is mogelijk vanaf 1 persoon. PC-Trainers biedt de Office en ICT trainingen op verschillende locaties aan.

-Individueel trainen en omscholen

Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op uw werkplek. De training vindt plaats op tijden die u het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met u vastgesteld.

In de training worden uw vragen volledig beantwoord en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Bij coaching ligt de nadruk minder op het onderwijzen, maar meer op inspireren en ondersteunen. De duur van individuele leervormen is vaak korter dan bij groepstrainingen. Dit komt door de intensieve kennisoverdracht.

-Teamtraining - On site Incompany

Bent u op zoek naar een training voor meerdere collega’s, of is er een binnen uw organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een teamtraining de ideale oplossing.

De training kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep. De trainingslocatie, datum en tijden zijn tevens in samenspraak te bepalen. Wilt u een ICT training op uw eigen locatie organiseren? Dan kunnen we een mobiel trainingslokaal inrichten.

-Teams en projecten

Projecten of teamopdrachten die tijdens een cursus worden aangeboden zijn erop gericht de inhoud actief te verwerken en content te verzamelen gerelateerd aan de inhoud en de context. Zo kan een project of onderwerp dat van toepassing op alle medewerkers in uw organisatie ook in collegevorm worden gepresenteerd.

Met kant-en-klare sjablonen voor diverse projecten beschikbaar voor teams kunt u direct aan de slag!

-Vraagstukken uit de praktijk

Onze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in een verzameling met praktische voorbeelden.-De cases komen uit de praktijk en zijn door ons vertaald naar lesmateriaal voor diverse trainingen.

Door gebruik te maken van voorbeelden kunnen trainingen effectiever in de juiste context van een bedrijfscursus worden aangeboden.

-Lesmateriaal en zelfstudie

In het door ons gebruikte lesmateriaal worden onderwerpen en functies gebruikt met algemene toepassingen. De voorbeelden en cases zijn hebben betrekking op dagelijkse werkzaamheden in Nederland bekende organisaties.

Aan het begin van ieder hoofdstuk staan de doelstellingen vermeld. De cursist kan na bestudering van een hoofdstuk en het uitvoeren van de opdrachten toetsen of dit heeft geleid tot het halen van de gewenste kennis en het toepassen in de werkomgeving.

Na het afronden van functies en onderwerpen kunnen vragen individueel of in een groep kunnen worden besproken teneinde het begrip van en de toepassing van de onderwerpen te versterken.Aan het begin van ieder hoofdstuk staan de doelstellingen vermeld. De cursist kan na bestudering van een hoofdstuk en het uitvoeren van de opdrachten toetsen of dit heeft geleid tot het halen van de gewenste kennis en het toepassen in de werkomgeving.

  

J.A. den Haan
Eigenaar / docent

  

Lesmateriaal
Office 2013

  

Lesmateriaal
Office 2016

  

Lesmateriaal
Microsoft Excel

  

Lesmateriaal
Microsoft MOS

  

Leslokalen
Impressie