// Microsoft 365 Pro

Maatwerk cursussen

Focus op ict

Een integrale aanpak.

Ongeacht in wat voor bedrijf of organisatie u werkt, elk ict is uniek en het kloppend hart.

Afdelingen en processen grijpen steeds meer in elkaar met ict als gemeenschappelijke tool.

Om te voorkomen dat het ict in verschillende processen en functies (kennis)problemen veroorzaakt, is een integrale benadering nodig.

Wij bereiken het beste resultaat met onze unieke aanpak: de 365 Pro Metode.

365 pro Teamontwikkeling

Deze integrale aanpak komt er op neer dat we bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technieken of verbeteringen rekening houden met de zes meetbare variabelen die de totale productieprestatie definiëren: Veiligheid, Kwaliteit, Efficiency, Capaciteit, Duurzaamheid en Onderhoud.

Al deze variabelen hangen samen. Het is de kunst om ze zodanig op elkaar af te stemmen dat een optimaal resultaat wordt bereikt. Met de 365 Pro Methode zorgen we dat u continu op de hoogte bent van alle deelfacetten, zodat u zorgvuldig uw strategische beslissingen kunt maken. We lichten de PRO6® dimensies toe.

Teamontwikkeling


Wilt u als team/ afdeling betere samenwerking, effectievere communicatie en betere resultaten? Wilt u uw team naar het volgende niveau brengen? Dan zijn onze teamtrainingen op het gebied van teamontwikkeling geschikt voor u.

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht.

Het startpunt van onze trainingen is altijd het individuele teamlid en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van team. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld.

Benieuwd naar onze incompany teamontwikkeling mogelijkheden ?


Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse incompany programma’s aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.

365 Pro Maatwerk curussen

Bij een incompany training wordt er doorgaans afgestemd op de problematiek/ uitdagingen van het bedrijf in kwestie. De context van het ICT of een specifieke case staat vaak centraal tijdens het programma. Andere wensen en behoeften van de opdrachtgever worden doorgaans ook meegenomen in de opzet van het programma. Er vindt zodoende maatwerk plaats.


Een incompany cursus gaat altijd door én u heeft een vaste docent. Voor uw medewerkers en eindgebruikers zijn er de basis- en vervolgtrainingen. Wilt u voor uw medewerkers helpdesk, uw medewerkers ICT trainingen aanbieden ter ondersteuning voor uw teams en medewerkers? Wij verzorgen uw training op maat. Zoals het woord al zegt, wordt deze op maat gemaakt!

Er is sprake van maatwerk als er meer nodig is dan de standaard training voor uw teams en medewerkers. De vraag naar maatwerktrainingen komt vaak voort uit een analyse van de afdeling ICT. Vragen van teams en medewerkers over het gebruik van Microsoft 365 en het maken van oplossingen die niet tot het standaard CRM pakket behoren.

Hoe zorg je er voor dat digitale werkomgevingen teams en medewerkers productief maken? Over welke programma's en tools kunnen zijn beschikken en waar ligt de taak deze groep eindgebruikers te ondersteunen in het efficiënt gebruik? Gaan we iedereen een training aanbieden in zelfredzaamheid met ICT of kiezen we hier voor het functiegericht ondersteunen met een maatwerk training?

Office wordt Microsoft 365

Verhoog je productiviteit met Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint en meer—allemaal in één plek

Title one

De mogelijkheden die een moderne IT omgeving biedt om werkzaamheden sneller, eenvoudiger en efficiënter te maken worden vaak maar beperkt gebruikt, terwijl ze een groot positief effect hebben op de efficiency en motivatie van medewerkers.

Onze IT productiviteitsconsultants helpen om de moderne tools die vaak al in je organisatie beschikbaar zijn maximaal te benutten.

Werkplekoptimalisatie

Digitalisering heeft de manier van werken blijvend veranderd. Om overal te kunnen werken mogelijk te maken werken steeds meer organisaties met een moderne digitale werkplek uit de cloud, wat ervoor zorgt dat medewerkers eenvoudig vanaf elke locatie kunnen werken en verbonden blijven. Met Microsoft 365 beschikken organisaties daarnaast over een set handige digitale tools om hun medewerkers efficiënter én productiever te laten (samen)werken. Mits ze op de juiste manier geïmplementeerd zijn en de gebruikers weten hoe ze er optimaal gebruik van maken.

De mogelijkheden die een moderne IT omgeving biedt om werkzaamheden sneller, eenvoudiger en efficiënter te maken worden vaak maar beperkt gebruikt, terwijl ze een groot positief effect hebben op de efficiency en motivatie van medewerkers. Onze IT productiviteitsconsultants helpen om de moderne tools die vaak al in je organisatie beschikbaar zijn maximaal te benutten.

Werkplekoptimalisatie

Digitalisering heeft de manier van werken blijvend veranderd. Om overal te kunnen werken mogelijk te maken werken steeds meer organisaties met een moderne digitale werkplek uit de cloud, wat ervoor zorgt dat medewerkers eenvoudig vanaf elke locatie kunnen werken en verbonden blijven. Met Microsoft 365 beschikken organisaties daarnaast over een set handige digitale tools om hun medewerkers efficiënter én productiever te laten (samen)werken. Mits ze op de juiste manier geïmplementeerd zijn en de gebruikers weten hoe ze er optimaal gebruik van maken.

ICT versimpelen

Wij vinden dat je, ongeacht je functie, altijd en overal bij gegevens en apps moet kunnen om efficiënt te kunnen werken. Niet gehinderd door technische obstakels je werk kunnen doen, ict gebruiken, samenwerken aan documenten, spreadsheets en planningen, zoals dat van jou verwacht wordt. Met kennis van apps die jij gebruikt en de juiste tools werk je efficient en presteer je beter.

Ons uitgangspunt over trainen en cursussen

Te vaak wordt van eindgebruikers verwacht dat ze initiatief nemen in het werken met de apps en... gewoon moeten starten! Wij vinden dat de gegevens voor gebruikers beschikbaar moeten zijn. Een spreadsheet, een rapport of een dashboard maken zonder onderliggende informatie leidt tot onmacht en tijdverlies. Documenten delen is meer dan een publicatie op sharepoint, delen is informeren en samenwerken!

In-company cursussen

Steeds vaker kiezen bedrijven en organisaties voor het intern opleiden van medewerkers. Een In-company cursus is een uitstekende start van een transformatie en heeft direct impact. maar is ook uitermate geschikt als interventie gedurende het traject. Samen met je collega's werken aan spreadsheets is leerzaam en draagt bij aan onderlinge kennis en productiviteit.

Standaardisatie

Trainen en het opleiden van medewerkers met ICT vraagt om een methode waarmee de werkomgeving belicht wordt. Kijken naar input en output van data in werkprocessen, de workflow begrijpelijk maken voor medewerkers en ict versimpelen! Ongeacht welke of wat voor cursus je volgt, het een voorwaarde om tot een succesvolle training te komen en de doelstelling efficiënter en productiever te werken te borgen.

Lesmateriaal

De workflow, step by step, input en output, van gegevens tot informatie, het komt terug in al onze cursussen die we aanbieden. Het leren werken vanuit een gepersonaliseerde lessituatie, met laptops, lesmateriaal voor jou samengesteld met voorbeelden en sjablonen, is helder en duidelijk. Je werkt samen met de docent aan functies en toepassingen die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Informatie

Neem ons mee in het verhaal van uw de bedrijfsprocessen en de werkzaamheden waarbij ict vaardigheden met Microsoft Office gewenst zijn. Laten we met duidelijke focus op uw ict kijken naar wat uw organisatie typeert en hoe we efficiënte cursussen kunnen organiseren.

Contact opnemen met PC-Trainers

Bel ons voor vragen of advies. Wij staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Tel. +31 (0)183-760932, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier voor informatie.

PC-Trainers Home