// PC-Trainers

Microsoft Project

Cursus Microsoft Project Gorinchem

.

Aan de slag met

Microsoft Project
.
 • Projectdefinitie
 • Kalenders en werktijden
 • Taken en resources
 • Het Gannt-diagram
 • Kosten en materialen
 • Voortgang en statistiek
 • De Project-tijdlijn
 • Teamplanner
.
Project Expert Training
.
 • All-in-one Project training
 • 8 of 12 lessen, hands-on
 • Voor teams en medewerkers
.

Project 365 Pro

Trainingen voor teams
.
Microsoft Project
Maatwerk, in-company
Vanaf 2 deelnemers
Incl. laptops en lesmateriaal
.
Omscholen
Individuele training
Persoonlijk leerplan
Training en support
.
Uw investering
Vanaf € 495,=
Lesmateriaal € 55,= p.p.
Aanvang in overleg
.
.
.
.

Samenwerken aan projectplanning

In bedrijven en organisaties wordt steeds vaker samengewerkt in projecten. Voor het in teamverband samenwerken aan projecten is kennis van de planning voor alle betrokken deelnemers van essentieel belang. Met een goed ingerichte projectplanning heb je overzicht in de werkzaamheden, de beschikbaarheid van medewerkers en presenteer je het rapport met één druk op de knop in een overzichtelijk dashboard.

In onze trainingen staat het samenwerken met projectplanning en het maken van oplossingen centraal. Met heldere en direct bruikbare voorbeelden en sjablonen worden de functies van Project uitgelegd, gepresenteerd en kun je direct aan de slag. Wil je meer doen met Project, monteurs- en onderhoudsplanningen met rapporten en dashboards? In een maatwerktraining leer je wat je nodig heb en hoe Project jou werkt!

Integrale aanpak

Ongeacht in welke branche u werkt, uw projecten en projectplanningen zijn uniek. Microsoft Project inzetten vraagt om een integrale aanpak bij trainingen en workshops. Deze methode is de sleutel tot succes naar samenwerken en productiever werken. In een maatwerk training leert u hoe Project voor u werkt en calculeert. Wij verzorgen in-company maatwerk trainingen voor teams en medewerkers.

Rekening houdend met uw projecten stellen wij de training samen waar u naar op zoek bent. Waar nodig of gewenst in een opleidingsplan met functiegerichte vaardigheden . Wij adviseren uw graag bij uw vraag naar maatwerk trainingen, maar ondersteunen teams en medewerkers ook bij het maken van werkplek oplossingen. Wij verzorgen uw training en support in-company incl. laptops en lesmateriaal.

Cursus Microsoft Project Gorinchem

Training Microsoft Project Gorinchem

Projectplanning Gorinchem cursussen

365 Pro Maatwerk

In-company, zekerheid en garantie

Maatwerk trainingen worden bij voorkeur in-company georganiseerd op een datum die jou het beste schikt. Op kantoor, of meerdere vestigingen, wij komen naar je toe met laptops en lesmateriaal. Zo ben je verzekerd van een training met cases die aansluit op jouw praktijk.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze 365 Pro methode en onze visie op het opleiden van teams en medewerkers? Bel ons voor advies en informatie, wij staan u graag te woord.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Tel. +31 (0)183-760932, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier.

Cursus Microsoft Project Gorinchem
Cursus Microsoft Project Gorinchem

Cursus Microsoft Project Gorinchem, Training Project Gorinchem, Projecttraining Gorinchem, Projectmanagement Gorinchem, Cursus Projectleiders Gorinchem, Cursus Projectmedewerkers Gorinchem, Cursus Projectbeheer Gorinchem, Cursus Projectplanning Gorinchem, Projecten Gorinchem 2023 2024, Werkvoorbereider Gorinchem, Projectplanning Gorinchem, Projectplanner Gorinchem, Projectmedewerker Gorinchem, Medewerker bedrijfsburo Gorinchem