T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Microsoft Project 2016
Voor teams en medewerkers
Aan de slag met Microsoft Project
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt! Wilt u uw teams en medewerkers een Microsoft Project training aanbieden op een manier die aansluit op uw kennisvraag en die past bij u en uw collega's!
Bent u voor uw teams en medewerkers op zoek naar een cursus Microsoft Project en wilt u de training zelf plannen en organiseren? Wij verzorgen uw maatwerk training Project incompany, inclusief laptops en lesmateriaal.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Project op een datum die u en uw medwerkers het beste uitkomt.
Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!

Aan de slag met Microsoft Project

Samenwerken aan projecten, plannigen, projectkalenders en Gantt-diagrammen

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft Project organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus Project is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus Project zelf samenstellen

Gebruikt u planningen en projectadministraties die uw bedrijf of organisatie kenmerken? Met een maatwerk cursus stelt u zelf de inhoud en de onderwerpen samen. Zo profiteert u optimaal van het gemak van een cursus Projectplanning bij u op kantoor!

-Project 2016

Basiscursus

-Project 2016

Vervolgcursus

Een cursus Microsoft Project bij u op kantoor organiseren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft Excel en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.