T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Microsoft Power BI
Dashboards en reports
Het gemak van een cursus Power BI op kantoor
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij PC-Trainers een incompanytraject. Een incompany training vindt bij voorkeur bij u op kantoor plaats.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Power BI op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!
De belangrijste vraag die wij u willen stellen is, welke vaardigheden en skills gewenst zijn en hoeveel tijd de incompany cursus mag duren. Voor ons als opleider staat het resultaat bij de gemotiveerde teams en medewerkers voorop!

Aan de slag met Microsoft Power BI

Samenwerken aan tabelanalyses, visualisatie, dashboards en reports

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft Power BI organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus Power BI is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus Power BI zelf samenstellen

We bieden de cursus Microsoft Power BI in verschillende varianten aan met onderwerpen naar keuze. Naast de training bieden we de mogelijkheid tot individuele ondersteuning bij het oplossen van vraagstukken en het ontwikkelen van maatwerk.

-Power BI

Basiscursus

-Power BI

Vervolgcursus

Een cursus Microsoft Power BI bij u op kantoor organiseren?


Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. De doelstelling van de cursus is voor iedereen duidelijk, beter en efficënter werken met Microsoft Power BI.

Voor ons als opleider staat het gewenste resultaat van de incompany curus bij uw gemotiveerde teams en medewerkers voorop! Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een cursus Power BI?

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.