// PC-Trainers

Microsoft Excel

Cursus Microsoft Excel PC-Trainers

.

Aan de slag met

Microsoft Excel
.
 • Spreadsheets
 • Functies en formules
 • Zoeken en valideren
 • Draaitabellen
 • PowerPivot
 • Macro's en VBA
 • Financials
 • KPI en Dashboards
.
Excel Expert Training
.
 • All-in-one Excel training
 • 8 of 12 lessen, hands-on
 • Voor teams en medewerkers
.

Excel 365 Pro

Trainingen voor teams
.
Microsoft Excel
Maatwerk, in-company
Vanaf 2 deelnemers
Incl. laptops en lesmateriaal
.
Omscholen
Individuele training
Persoonlijk leerplan
Training en support
.
Uw investering
Vanaf € 365,=
Lesmateriaal € 55,= p.p.
Aanvang in overleg
.
.
.
.

Samenwerken aan spreadsheets

Volgens een laatste telling heeft Excel meer dan 500 verschillende functies. Door al die mogelijkheden zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welke functies zijn belangrijk? Hoe maak en deel je spreadsheets die van toepassing zijn op jouw werksituatie en die van je collega's?

In onze trainingen staat het samenwerken met spreadsheets en het maken van oplossingen centraal. Met heldere en direct bruikbare voorbeelden en sjablonen worden de functies van Excel uitgelegd en gepresenteerd en kun je direct aan de slag. Wil je meer doen met Excel, bv draaitabellen met rapporten maken of dashboards en KPI maken? In een maatwerktraining leer je wat je nodig heb en hoe Excel voor jou werkt!

Integrale aanpak

Ongeacht in welke branche u werkt, uw ICT werkomgeving en zo ook uw spreadsheets zijn uniek. Excel beter en efficiënter gebruiken vraagt om een integrale aanpak bij trainingen en workshops. Deze methode is de sleutel tot succes naar samenwerken en productiever werken met Excel. In een maatwerk training leert u hoe Excel voor u werkt! Wij verzorgen in-company maatwerk trainingen voor teams en medewerkers.

Rekening houdend met uw gebruik van spreadsheets stellen wij de training samen waar u naar op zoek bent. Waar nodig of gewenst in een opleidingsplan met functiegerichte vaardigheden . Wij adviseren uw graag bij uw vraag naar maatwerk excel-trainingen, maar ondersteunen teams en medewerkers ook bij het maken van werkplek oplossingen. Wij verzorgen uw training en support in-company incl. laptops en lesmateriaal.

pc-trainers excel

pc-trainers cursus excel

pc-trainers training excel

pc-trainers excel draaitabellen

pc-trainers excel powerpivot

pc-trainers excel macro's

pc-trainers excel financials

pc-trainers excel dashboards

365 Pro Maatwerk

In-company, zekerheid en garantie

Maatwerk trainingen worden bij voorkeur in-company georganiseerd op een datum die jou het beste schikt. Op kantoor, of meerdere vestigingen, wij komen naar je toe met laptops en lesmateriaal. Zo ben je verzekerd van een training met cases die aansluit op jouw praktijk.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze 365 Pro methode en onze visie op het opleiden van teams en medewerkers? Bel ons voor advies en informatie, wij staan u graag te woord.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Tel. +31 (0)183-760932, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier.

Cursus Microsoft Excel