Waarom je meer van Excel zou moeten weten

Of je er nou veel of weinig vanaf weet, de kans dat je ooit van Excel hebt gehoord is erg groot. Excel is namelijk de bekendste spreadsheet ter wereld en bestaat al sinds 1985. Het programma is net als Word, onderdeel van Microsoft Office.
Door de vele mogelijkheden van het programma zijn er veel mensen die het beperkt gebruiken maar er eigenlijk meer van willen weten. Maar wat is Excel nou eigenlijk? Waarom is het één van de belangrijkste tools en zou je meer van moeten weten?

Spreadsheets, functies, formules en data analyse

In de basis is Excel een spreadsheetprogramma, maar de mogelijkheden van Excel zijn eindeloos! Het is met name geschikt om financiële- en productgegevens te verwerken en deze samen te vatten in rapportages en te visualiseren in dashboards.
Door de onbegrensde mogelijkheden kan Excel voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Met de krachtige functies voor tabellen en databases is Excel bij uitstek geschikt voor het visualiseren van Webwinkel-, retail- en CRM-data.

Waarom een cursus Excel incompany beter is dan klassikaal

Het maakt niet uit of je bij een groot of een klein bedrijf werkt. Ben je een eindgebruiker, data-analist of financial controller bij een multinational business, Excel is een strategische tool met honderden functies en mogelijkheden.
Natuurlijk willen wij in een cursus Excel graag laten zien wat er allemaal kan met spreadsheets! In een incompany cursus gaat het niet om de mogelijkheden, maar om de oplossingen. Excel begrijpen en toepassen in jouw bedrijf, dat is wat wij doen!

Het belang van Excel vaardige medewerkers

Veel mensen proberen zelf Excel onder de knie te krijgen door een beetje wat te proberen en af en toe wat op te zoeken op internet. Het is echter gebleken dat dit geen goede methode is om Excel écht te leren gebruiken en toe te passen. Het is veel efficiënter en effectiever is om een cursus of training te volgen.

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende manieren om Excel te leren. Veel van deze trainingen zijn online via een website te volgen maar slaan in essentie vaak de plank mis! Excel gebruiken wordt pas echt interessant als je een oplossing zoekt om je bedrijfsgegevens te visualiseren met rapporten en grafieken.

Incompany Microsoft Excel cursussen

Zoekt u een Excel training voor uw teams en medewerkers en wilt u deze bij u op kantoor organiseren? Een incompany cursus Excel is voordeliger én beter dan klassikaal! Kies voor het gemak van een incompany cursus op een datum die u het beste uitkomt. Wij komen naar u toe, inclusief laptops en lesmateriaal.

Microsoft Excel voor teams en medewerkers

Heeft u vragen over customized Excel trainingen voor uw teams en medewerkers? Wij ontwikkelen maatwerkcursussen voor eindgebruikers en key-users. Uw bedrijfssoftware en de context waarin uw CRM en ERP in combinatie met Microsoft Excel gebruikt is het uitgangspunt voor een maatwerkcursus.

PC-Trainers, de nr 1 incompany Excel trainer

Steeds vaker kiezen bedrijven en organisaties voor het incompany trainen van teams en medewerkers. Een cursus Excel bij u op kantoor is voordeliger en uw medewerkers hoeven niet te reizen! Wij komen naar u toe, inclusief laptops en lesmateriaal!

.
15.0061722711
Medewerkers getraindIncompany trainingen verzorgdKlanten gehopen
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
.