T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Microsoft Excel 2016
Voor teams en medewerkers
Aan de slag met Microsoft Excel
Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij PC-Trainers een incompanytraject. Een incompany training vindt bij voorkeur bij u op kantoor plaats.
Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.
Organiseer en plan zelf uw cursus Microsoft Excel op een datum die u en uw teams en medewerkers het beste uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te reizen, wij komen naar u toe incl. laptops en lesmateriaal!
De belangrijkste vraag die wij u willen stellen is, welke vaardigheden en skills gewenst zijn en hoeveel tijd de incompany cursus mag duren. Voor ons als opleider staat het resultaat bij de gemotiveerde teams en medewerkers voorop!

Aan de slag met Microsoft Excel

Samenwerken aan spreadsheets, functies, formules, macro's, draaitabellen en financiële rapportages

Wilt u voor uw teams of medewerkers een cursus Microsoft Excel organiseren? Samen leren met een incompany maatwerkcursus Excel is voordelig, leuk en leerzaam. Zo leer door je samenwerken de programma's slimmer gebruiken.

Uw cursus Excel zelf samenstellen

Heeft u onderwerpen voor het gebruik van Excel die uw bedrijf of organisatie kenmerken? Met een maatwerk cursus stelt u zelf de inhoud en de onderwerpen samen en profiteert u optimaal van het gemak van een cursus bij u op kantoor!

-Excel 2016

Spreadsheets

-Excel 2016

Functies en formules

-Excel 2016

Draaitabellen

-Excel 2016

Macro's

-Excel 2016

VBA

-Excel 2016

PowerPivot

-Excel 2016

DAX

-Excel 2016

Financials

Een cursus Excel bij u op kantoor organiseren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een incompany cursus Microsoft Excel en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.