T. +31 (0)183 - 760 932

Slim
Samen leren, Incompany Maatwerkcursussen

Leren en certificeren
Office certificering
Het gemak van Leren en certificeren bij u op kantoor
Het Leren & Certificeren programma biedt een breed scala aan trainingen met Office en ICT. Voor medewerkers, specialisten en medewerkers ICT verzorgen wij trainingen waarmee zij zich kunnen voorbereiden op het examen.

Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt! Wilt u uw teams en medewerkers certificeren met Office en ICT en de training aanbieden op een manier die past bij u en uw collega's!

Bent u voor uw teams en medewerkers op zoek naar een cursus ECDL of Microsoft en wilt u de training zelf plannen en organiseren? Wij verzorgen uw trainingen incompany, inclusief laptops en lesmateriaal.

Het incompany trainen heeft veel voordelen! U traint uw medewerkers in de context van uw organisatie met onderwerpen en thema's die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en aansluiten op uw werkzaamheden.

Leren, certificeren en omscholen met ICT

ECDL certificering voor eindgebruikers

Met het ECDL certificaat bewijs je dat je digivaardig bent. Het ECDL bestaat uit zeven modules met aandacht voor computer essentials, tekstverwerken, spreadsheets, presentaties en digitale veiligheid.

MOS certificering voor specialisten

Met het wereldwijd erkende MOS certificaat bewijs je dat je Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert of Microsoft Office Master bent. De cursus bestaat uit vijf modules. Na het behalen van 3 examens ben je Office specialist.

-ECDL Basis

Aan de slag met ECDL

-ECDL Gevorderd

Vervolgmodules ECDL

-MOS Specialist

Office 2016 certificering

-MOS Expert

Office 2016 certificering

-MOS Master

Office 2016 certificering

Uw teams en medewerkers certificeren?

Een incompany cursus organiseren, hoe doe je dat?

Een cursus bij u op kantoor organiseren vraagt om een goede voorbereiding en samenwerking. Samen met u stellen we een plan van aanpak op. Incompany cursussen zijn goedkoper, efficiënter én uw medewerkers hoeven niet te reizen.

Wilt u als bedrijf of organisatie uw teams en medewerkers certificeren en wilt u deze cursus bij u op kantoor organiseren? Informatie over de voordelen en de punten van aandacht bij een incompany cursus leest u hier.

Uw aanvraag start met het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op.

Office certificering | PC-Trainers

ECDL en MOS examentrainingen