T. +31 (0)183 - 760 932

-Leren en certificeren

Uit onderzoek blijkt dat digitaal aantoonbaar vaardige medewerkers beter instromen in het bedrijfsleven.

Het Leren & Certificeren programma biedt een breed scala aan trainingen met Office en ICT. Voor medewerkers en eindgebruikers, specialisten en medewerkers ICT verzorgen wij de trainingen waarmee zij zich kunnen voorbereiden op het examen van gecertificeerde Office en ICT opleidingen.

-ECDL

Leren en certificeren
ECDL
.
Incompany, on-site
Incl. laptops, beamer, etc
Max. 8 pers. per groep
.
Tarief
Vanaf € 365,= p.p
Lesmateriaal € 55,= p.p
.
.
.
.

-Digivaardig | ECDL certificering

Het ECDL, Europees Computer Rijbewijs, is een diploma voor computervaardigheden.

Met het ECDL certificaat bewijs je dat je digivaardig bent. Dit officieel erkende diploma laat zien dat je de basis van het pc-gebruik onder de knie hebt.

De cursus bestaat uit zeven modules met aandacht voor computer essentials, tekstverwerken, spreadsheets, presentaties en digitale veiligheid.

-MOS

Leren en certificeren
MOS Office 2016
.
Incompany, on site
Incl. laptops, beamer etc
Max. 8 pers.per groep
.
Tarief
Vanaf € 695,= p.p
Lesmateriaal € 55,= p.p.
.
.
.
.

-Office 2016 | MOS certificering

Microsoft MOS is het diploma voor Office 2016 specialisten

Met het wereldwijd erkende MOS certificaat bewijs je dat je Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert of Microsoft Office Master bent.

De cursus bestaat uit vijf modules. Na het behalen van 3 examens ben je Office specialist. Het Office Master certificaat behaal je na 5 examens.

-Examentrainingen in uw bedrijf?

De MOS-examens worden geleverd door het bedrijf Certiport. In samenwerking met Microsoft heeft Certiport de examens voor MOS (en MTA) opgesteld. Bij ons kunt de examenvouchers aanschaffen, die inwisselbaar zijn voor één examen, maar het is ook mogelijk om examenvouchers in bulk aan te schaffen. Deze kun inzetten om uw medewerkers een examen af te laten nemen.

De examens kunnen afgenomen worden op de instelling. Je kunt op de instelling ‘testcenters’ inrichten. Dit zijn computers, waarop de examensoftware is geïnstalleerd. Wil je van meerdere instellings-pc’s testcenters maken?

Wij kunnen je voorzien van een site license, waarmee je de software gemakkelijk uitrolt.

Office certificering | PC-Trainers

ECDL en MOS examentrainingen