T. +31 (0)183 - 760 932

--Bedrijfsprofiel...

-Microsoft Office en ICT Trainingen
.
Microsoft Office 365
Microsoft SharePoint
Microsoft Office 2016
Microsoft Excel
Microsoft Project
Adobe CC 2018
.
-Microsoft Office certificering
.
ECDL voor eindgebruikers
Basis en advanced certificering
Microsoft MOS voor specialisten
Office 2016 certificering
Specialist, Expert en Master certificering
Omscholing en zelfstudie
.
-On-site, Incompany trainingen
.
CRM met Office integratie
Planningen en analyses met Office
Financiële rapportages met Excel
Projecten, planningen en resources
HR Analytics en data management
Dashboards en reports met Power BI
--
-Teams en medewerkers trainen
.
On site, incl. laptops
Functiegerichte ICT trainingen
Praktische cases en oplossingen maken
Teamtrainingen en performance
Klassikaal, overdag en 's-avonds

Waarom organisaties, teams en medewerkers kiezen voor PC-Trainers...

Al ruim 20 jaar verzorgt PC-Trainers Office en ICT cursussen voor de overheid, organisaties en bedrijven, teams en medewerkers. Maar eigenlijk doen we meer dan dat!

-ICT beheerders en helpdeskmedewerkers zijn veelal het aanspreekpunt voor vragen omtrent hard- en software. Zij voorzien in de werking van uw infrastructuur, de applicaties en randapparatuur van de medewerkers in uw organisatie.

-Voor deze medewerkers, de eindgebruikers, geldt dat zij met de beschikbare CRM en Office programma's over praktische oplossingen willen beschikken. Afdelingen en teams, met verschillende werkprocessen en een functie gerichte digitale workflow, vragen steeds naar de mogelijkheden die de bedrijfssoftware biedt en hoe deze te gebruiken!

-Met onze kennis van administratieve en industriële werkprocessen slagen wij er in Microsoft Office en de desktopprogramma's te integreren in de werkplekomgeving.

-Wij trainen teams en medewerkers met functiegerichte vraagstukken en praktische oplossingen in de context van de bedrijfsprocessen en de digitalisering in uw organisatie.

-Onze docenten hebben kennis en ervaring, in het trainen, het opleiden en het motiveren van mewerkers en staan garant voor een 100% geslaagde bedrijfscursus.

-Uw investering in ICT transformeren naar een efficiente werkomgeving waar teams en medewerkers de mogelijkheden van uw bedrijfssoftware in combinatie met de Office programma's efficiënter gebruiken , integreren en delen!

Auteur: J.A. den Haan - Microsoft Office 2016 Certified docent

J.A. den Haan

Office 2013

Office 2016

Microsoft Excel

Microsoft MOS

Impressie

Investeren in kennis en efficiëncy

-Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u staat voor de uitdaging uw interne communicatie te optimaliseren en uw klanten beter en efficiënter van dienst te zijn.

In een sterk concurrerende en alsmaar groter wordende markt moet u steeds vaker keuzes maken waar u in investeert.

Het strategisch belang van ICT

-Het succes van uw organisatie wordt steeds meer bepaald door digitale vaardige medewerkers. ICT, uw CRM en de Microsoft programma's, zijn van strategisch belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van uw organisatie.

Digitaal vaardige medewerkers

-Eindgebruikers in de productie-, detailhandel-, gezondheidszorg-, overheids- en vele andere sectoren, zijn veelal gebonden aan het gebruik van CRM bedrijfssoftware.

Ze zijn de medewerkers die intern met klanten communiceren, het merk van een bedrijf vertegenwoordigen en producten en werkzaamheden in actie zien.

Eindgebruikers en teams

-Zorg ervoor dat uw medewerkers, teams en afdelingen beschikken over de informatie die ze nodig hebben om optimaal te presteren.

zoals planningen, werkroosters, productieschema's, bedrijfsaankondigingen en realtime inzichten in bestaande werkprocessen.

De doelstelling van de cursus

-Met behulp van een individuele assessment worden de vaardigheden en behoefte naar kennis en werkplekoplossingen met de Officeprogramma's in beeld gebracht.

Deelnemers worden in overleg met u in groepen ingedeeld. Dit kan functieniveau en op basis van de gestelde doelstelling met specifieke programma's.

Nulmeting

-Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

Functiegerichte cursussen

-Met de Step by Step cursussen verzorgen wij maatwerk cursussen voor medewerkers, teams en ICT-ers van bedrijven en organisaties.

-Voor de key-users, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, beheren en distribueren van de sjablonen in uw organisatie, waarbij uw huisstijl en afdelingsdocumenten centraal staan.

Lesmateriaal en zelfstudie

-Het persoonlijk lesmateriaal,een luxe werkmap, het werkboek met een snelgids én een USB-stick met werkdocumenten en sjablonen, dat dient als naslag en is tevens geschikt voor zelfstudie.

De werkmap wordt bij aanvang overhandigd.

Office en ICT cursussen inkopen?

-Bent u als opleidingscoordinator, hoofd HR op zoek naar een training met Microsoft Office, SharePoint,  Project of Excel?

--De cursusplanner...

-Wilt u als organisatie functiegericte cursussen voor uw medewerkers, team of afdeling organiseren?

-Een goede voorbereiding begint met het inventariseren van gewenste vaardigheden en en de cursusbehoefte onder de medewerkers.

-Met de cursusplanner inventariseert en organiseert u eenvoudig een cursus met Office en ICT voor de medewerkers van uw organisatie.

-Bel of mail ons vrijblijvend voor informatie!

T. +31 (0)183 - 760932

--PC-Trainers, uw partner voor Office en ICT trainingen...

-Office 365 en SharePoint trainingen voor organisaties, teams en medewerkers

-Office 2016 desktoptrainingen, Word, Excel, Outlook, Visio, Project, etc

-Adobe CC 2018 desktoptrainingen, PhotoShop, Indesign en Illustrator

-ECDL en MOS certificering voor eindgebruikers en specialisten

-Medewerkers individueel opleiden en omscholen met Office en ICT

Bedrijfsprofiel | PC-Trainers